Concertreis Baskenland 28/10/2005 - 4/11/2005

 We starten met een eerste concert op 29 oktober in Mungia in het kader van “5e encuentro internacional de masas corales de Mungia”.

programma concertreis Baskenland 2005 folklore dans in Tolosa - baskenland

Op 30/10 namen we deel aan de wedstrijd (37. Abesbatza lehiaketa) in twee sessies: polyphony en folklore. De sfeer, de akoestiek, de omkadering waren niet ons ding, en we besloten de wedstrijd zo gauw mogelijk achter ons te laten en ons te concentreren op de concerten.

We zongen ons programma met veel succes op 1/11 in Pamplona, het stadje gekend voor de stierengevechten. Het concert maakte deel uit van het festival ‘XI Ciclo coral international’.

Op 2/11 genoten we op het prachtige strand van Zarauz bij een stralende zon van een vrije dag. De kunstliefhebbers trokken naar het Guggenheimmuseum in Bilbao.

Zarauz, Gerda en Emmy aan het strandZarauz Steven Hofman en Koen MeynckensBilbao Guggenheim museum Mieke De Blieck en Thomas Van lede

Op 3/11 werden we zeer gastvrij onthaald in Ordizia.

Concert 4/11/2005 Ordizia

In Borja, op 4/11, kaderde het concert in de ‘XXV jornadas internacionales de canto coral en Aragón’. Na het concert werd ons een uitgebreide receptie aangeboden met drankjes en hapjes van de streek.

Borja

afscheidsreceptie in Borja

 

   
© ALLROUNDER